COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Frissítve: 2021-05-23

A repülőtéren/tandemugrás helyszínen tartózkodni kizárólag a kormány aktuális előírásainak betartásával van lehetőség!

A jelenleg érvényben lévő rendeletek szerint:

Nem szükséges védettségi igazolvány sem a tandemutasok, sem kísérőik részére. 

Kérünk minden kedves tandemutast és kísérőt, hogy a Dunaújvárosi Repülőteret, illetve a tandemugrás helyszínt ne látogassák:
– ha igazoltan vagy valószínűsíthetően koronavírusosak,
– ha magukon a koronavírus (COVID-19) tüneteit (láz, köhögés, légszomj) tapasztalják,
– ha a látogatást megelőző 14 napban szoros kapcsolatba kerültek megerősítetten vagy valószínűsítetten koronavírussal fertőzött személlyel.

A tandemugrás helyszínen a tandemutasokkal és kísérőkkel kapcsolatba kerülő teljes személyzet rendelkezik oltással, illetve védettségi igazolvánnyal.

A biztonság jegyében, az esetleges fertőzések elkerülése érdekében, a Dunaújvárosi Repülőtéren a tandemugrás helyszínére érkezéskor továbbra is testhőmérséklet-mérés történik. A 37,5°C feletti testhőmérséklet kizáró tényező a tandemugráson való részvételt, illetve a helyszínen való tartózkodást illetően.

FERTŐTLENÍTÉS
A helyszínt, a repülőgépet és a felszereléseket rendszeresen fertőtlenítjük.
Több helyen rendelkezésre áll kézfertőtlenítő – kérjük, használja ezeket minden tandemutas és kísérő!

FELELŐSSÉG
A tandemugráson való részvétellel, illetve a tandemugrás helyszín látogatásával minden tandemutas és kísérő vállalja a kockázatot, hogy COVID-19 fertőzés lehetőségének lesz kitéve. A szolgáltató, illetve a tandemugrás szervezők és résztvevők alapos óvintézkedése ellenére sem garantált a teljes védelem a fertőzéssel szemben. Amennyiben nem szeretnél kockázatot vállalni, kérjük, ne vegyél részt ejtőernyős tandemugráson és ne látogasd meg a tandemugrás helyszínt.

ÉRVÉNYESSÉG
Jelen szabályok a mindenkor hatályos törvények, rendeletek függvényében változhatnak. Kérjük, a Dunaújvárosi Repülőtérre, illetve a tandemugrás helyszínre érkezés előtt tájékozódj az aktuális feltételekről!